ASKIM FK G 13 klare for KM-A

AFK – Sprint Jeløy 8-2 (3-2) Torsdag 16.06 kl 1830

Laget: Sondre, Armin, Simon, Adrian, Ole, Albian, Martin L, Nico, Artan, August og Karl Oskar.

Vi var og er usikre på om 5 eller 6 lag går til KM – A, så seier i denne kampen ga oss 5. plass. Da trenger vi ikke tenke på det, VI ER I KM – A til høsten. Der får vi den beste matchingen vi kan få i Østfold.

Vi startet kampen på samme nivå som Sprint  og det var en halvdårlig 1. omgang av begge lagene. Vi ledet 3-2 til pause og bestemte oss for å avgjøre tidlig i 2. omgang. Forsvaret satte opp en mur og slapp ikke inn mål. Adrian, Simon og Armin var veldig gode,

Armin hadde et par klassetaklinger/redninger. Vi var litt tilbake til det gode pasningspillet i perioder og scorte mange nydelige mål. Albian scorte hatrick, Ole scorte hatrick, Artan og Adrian scorte et hver. Martin L kom til en masse sjanser, men klarte ikke sette noen mål i dag. Men han hadde 3 målgivende. August kom inn siste 20 og jobbet iherdig og hindret mange oppspill fra Sprint. Sondre sto igjen en bra kamp bakerst og hadde flere klasseredninger.

Den minste spilleren var den største spilleren i denne kampen, Nico driblet, fintet, sentret og herjet med motstanderen i perioder, herlig å se på Kul

Bjørn og Ronny