GUTTELAGENE VANT HVER SIN SERIE!

AFK3: Med seier 5-2 over 1.laget til Sprint ble dette laget avdelingsvinner (bak f.v.) Magnus Nicolaysen, Øystein Kalhagen, Adrian Broholt, Nicolay H. Lintho, Mattias R. Solberg, Mardokay Shimangus, Kristoffer J. Houge, Mustafha M. Traore, Mikael Engebretsen, (foran f.v.) Samuel O. Erøy, Morten Westgaard, Armin Sumar, Emil Malmberg og Amiin M Ahmed. Marcus Johansen var ikke til sted da bildet ble tatt.

Askim FKs guttelag er vinnere av sine avdelinger i kretsserien før siste serierunde er spilt!

Klubbens førstelag ble vinner av KM B to serierunder før serieslutt med seier 8-0 over Ås. Mens 2.laget vant 5-2 over Sprints 1.lag, og ble avdelingsvinner en serierunde før slutt.

-Begge lag har hatt en flott høstsesong. Det er en stor, men jevn tropp og relativt liten nivåforskjell. Dermed har vi klart å stille to gode lag, og i tillegg kunne støttet det tredje guttelaget klubben har med spillere. For oss trenere har det vært moro å se hvordan spillerne har utviklet seg i løpet av det siste året, sier trenerne Elias Vrangen, Jens Petter Langsæther og Jarle Bentzen. De tre trener guttelaget, og har i tillegg med seg Marius Lippestad som keepertrener.

Førstelaget er totalt overlegne i sin sluttspills avdeling. Laget har et snitt på nær seks scorede mål på sine kamper i sluttspillet, og en suveren målforskjell i tillegg til en ledelse på 11 poeng. Like målhungrige er annetlaget, og også de har en suveren ledelse en serierunde før slutt. De to lagene har scoret 120 mål på sine avsluttende seriekamper i år.

-Det har vært en lang sesong. Vi spilte første seriekamp i slutten av mars i tett snøvær og avslutter ikke før helt i slutten av oktober. Det vil si at det kun er fire måneder vi har hatt som ren treningsperiode i år. Det er uvanlig kost i vinterlandet Norge, sier de tre trenerne.

AFK satser nå på å bygge opp to gode juniorlag til neste år. – Vi har per dato en bred stall, og vi vet at det er det er juniorspillere i klubben som er i klubben, har spilt for oss tidligere og andre som har meldt sin interesse, forteller trenertrioen Jarle Bentzen, Jens Petter Langsæther og Elias Vrangen. –Vi vil ha behov for tilvekst for å klare å stille to gode lag kommende år. Og det er målet.

AFK1: Laget som knuste Ås 8-0 besto av (f.v. bak) Emil Solberg, Alfred E. Dokken, Amiin M. Ahmed, Jørgen S. Hagen, Jørgen Bidne, Melvin Lystad, Martin Langsæther, Mustafa M. Traore, Nicolay H. Lintho, Matias R. Solberg og Armin Sumar. Foran fra v.: Mads V. Kristansen, Kristoffer J. Houge,  Aleksa Radovanovic og Ahmad Rezaie.