Guttelaget – Seier i Adidas Cup!

Askim FKs guttelag i 16-årsklassen fikk en god start på gruppespillet i Adidas Cup. Laget vant hele 6-1 over Oslo-laget Klemetsrud onsdag i Askim Idrettspark. Ved pause ledet AFK 3-0.

– Variabelt spillemessig framover på banen, langt bedre defensivt i store deler av kampen. Men en flott start for oss. Det er en pulje med flere gode lag, og det er alltid godt å åpne med en seier, og en solid seier, sier Jarle Bentzen, trener for AFKs guttelag. AFK hadde god defensiv kontroll selv som Klemetsrud kom til flere gode muligheter. Men AFK hadde en meget god keeper i Emil Solberg. Han holdt nullen helt til det gjensto ett minutt av kampen. Da fikk Klemetsrud sin redusering, men AFK ledet da allerede 6-0.

Øvrige lag i AFKs gruppe er: Nordstrand, Øvrevoll/Hosle og Trosvik. De to beste lagene går videre til sluttspillet (16-delesfinalen) sammen med de beste treerne fra de fem gruppene. Målscorere for AFK i kampen var: Jørgen Bidne2, Aleksa Radovanovic 2 og Raman Aram 2.

AFK stilte med følgende tropp: Emil Solberg, Mikael Engebretsen, Mardokay Shimangus, Aleksa Radovanovic, Øystein Kalhagen , Jørgen Hagen, Kristoffer Houge, Magnus Nicolaysen, Ahmad Rezaie, Raman Aram, Jørgen Bidne, Shkelzen Shabani, Mustafa Traore, Martin Langsæther, Amiin Ahmed og Armin Sumar.

TO MÅL: To av AFKs tomålsscorere i kampen mot Klemetsrud i Adidas Cup, Aleksa Radovanovic og Raman Aram.