Guttelaget – Seier i seriepremieren!

Askim FKs guttelag serieåpner rekordtidlig fredag 23.mars mot Sprint. De blåhvite vant 5-2 etter å ha ledet 3-1 ved pause.

– Uten tvil den tidligste seriestarten jeg har vært med på, sier trener Jarle Bentzen. – Har opplevd å starte midt i april, men aldri så tidlig som 23.mars. Uten tvil svært vinterlig på Sprints hjemmebane Bellevue. Men greie spilleforhold til tross for snøvær under kampen.

AFK kom under 1-0 tidlig i kampen, men svarte raskt da Jørgen Bidne utlignet til 1-1 alene med keeper. Han ble nydelig frispilt av Melvin Lystad. AFK dominerte stort i 1.omgang og kort etter utligningen satte Ahmad Rezaie et frispark knallhardt i hjørnet. Sprints gode keeper var sjanseløs på det skuddet. Jørgen Bidne ordnet nok en scoring før pause, slik at de blåhvite ledet 3-1 ved pause.

Selv om Sprint reduserte til 2-3 kort ut i annen omgang ble det aldri spennende. Ahmad Rezaie og Melvin Lystad scoret for AFK og sikret Askim-laget en flott 5-2 seier i seriestarten.

AFKs tropp besto av følgende spillere:Emil Solberg, Mardokay Shimangus, Aleksa Radovanovic, Øystein Kalhagen, Jørgen Hagen, Kristoffer Houge, Ahmad Rezaie, Raman Aram, Jørgen Bidne, Shelchen Shabani, Mustafa Traore, Melvin Lystad, Mats og Martin Langsæther.

JUBEL: Glede i AFK-garderoben etter 5-2 over Sprint i seriepremieren.