Askim FK G13 tok en sterk 3. plass i KM 5`er fotball!

mm

Det ble i helgen arrangert Kretsmesterskap i 5`er fotball i Østfoldhallen. Askim FK sitt G13 lag var med av i alt 24 lag som kjempet om tittelen.

Gruppespillet

 Vi startet med gruppespill og vant greit i disse 3 kampene. Mot Kråkerøy vant vi 6-0, mot Gresvik 2 vant vi 4-0 og mot Borgen vant vi 3-1. Med 13-1 i målforskjell og 9 poeng var vi enkelt videre til 8-dels finalen.Vi var veldig fornøyde med bare ett baklengs i gruppespillet.

8- dels finalen

I 8- dels finalen møtte vi Rolvsøy, det ble en krig mot et hardt spillende Rolvsøy lag. De dundret inn i taklingene og vi var glade vi slapp unna i denne kampen uten skader. Avgjørelsen kom på et frispark ved Ole H. Opås, som lurte keeperen, ved å sette ballen på innsiden av muren og i mål. Seier 1-0.

Kvartfinalen

I kvartfinalen møtte vi Sarpsborg FK, før det hadde gått 2 minutter fikk vi mål imot oss. Det gjorde noe med gutta, de kjempet seg inn i kampen og scorte tre raske mål ved

Ole H. Opås og 2 mål av Albian Esati. Vi ledet 3-1 halveis. Sarpsborg FK reduserte til 3-2, men vi svarte med en gang til 4-2 ved Ernest A og vant til slutt komfortabelt.

Semifinalen

I semifinalen møtte vi Moss FK, dette var en utrolig jevn batalje. Vi har møtt Moss FK to ganger før i 5`er fotball og vunnet begge gangene. Denne gangen skulle det bli tøffere.

Vi startet bra og tok ledelsen ved Martin L, så halveis i omgangen fikk vi en spiller korrekt utvist. Dette gjorde at vi spilte 4 mot 5 i to minutter, vi klarte å ri av stormen.

Spillerne som spilte i undertall var slitne, så treneren byttet alle sammen med en gang utvisningen var over. Men før vi hadde fått organisert oss, scorte Moss FK til 1-1, det målet tar trener Bjørn Opås skylda for. Det ebbet ut med 1-1 og da er reglene slik at man spiller 3 mot 3 til et av lagene scorer. Det var utrolig spennende og vi var alene med keeperen til Moss FK to ganger uten å score, før Moss FK scorte og gikk til finale.

One Comment