Juniorlaget er klar for A-sluttspillet!

Med seier 8-1 over Greåker er Askim FKs juniorlag klar for A-sluttspillet og kampen om KM-tittelen. Laget leder sin kvalifiseringsgruppe og er klar for sluttspillet hvor de åtte beste lagene deltar. Det er to kvalkamper igjen for de blåhvite juniorene, men det er uten betydning. Laget vil uansett resultat bli blant de fire beste som gir A-sluttspill. – Men vi bør bruke kampene godt og vi skal vi trene godt før sluttspillet starter, sier trenertrioen Elias vrangen, Jens Petter Langsæther og Jarle Bentzen. – Spillemessig har vi fått en god utvikling så langt i år og vi skårer mye. I de fire kvalifiseringskampene har vi puttet nesten syv mål i snitt. AFKs juniorer spilte i lange perioder meget godt mot Greåker og målene kom etter meget bra spill. Gjestene fra Greåker klarte ikke å følge AFKs tempo. – Vi er klart best når vi spiller ball raskt fra mann til mann, og beveger oss hurtig. Vi hadde god uttelling i første omgang og ledet 6-1. Men fomlet bort mange sjanser i annen omgang. Det burde og skulle blitt tosifret, sier trener Jarle Bentzen.- Men en godt gjennomført kamp av hele troppen, og svært positivt at vi er bedre defensivt i denne kampen. Målscorere: Nicolay Hagen Lintho 4, Martin Langsæther 3 og Kasper Giltvedt.. Resultat fra AFK-juniorenes fire kvalifiseringskamper: AFK- Drøbak 7-3, Kråkerøy-AFK 3-8, AFK- Skogstrand 4-4 og AFK- Greåker 8-1.