MOSS FK BDO CUP 2017

Helgen 4 og 5 februar var vi med på MDO cup i Moss. Det var hele 34 lag som stilte og vi hadde med oss 3 lag.

AFK 3 havnet i en vaskelig gruppe og ble dessverre slått ut i gruppespillet. De tapte 2 kamper og vant 1, noe som var sterk med tanke på at det var et blandet lag med 5 spillere fra 2005.

AFK 2 gjorde sakene sine veldig bra. Dem vant sine to første kamper og de var klare for gruppefinale i den siste kampen. Her leder dere 3-0 halvveis ut i kampen, men klarer dessverre og rote det litt til slik at det ender med tap 3-5. Dette var veldig synd, for med seier her ville dere fått en lettere motstander i 8-delsfinalen. Ørn Horten 2 ventet dere på søndag, og det ble en jevn og tøff kamp som dessverre ender med tap 2-6. Dette resultatet juger litt for her var det to jevne lag som møttes.

 

AFK 1 hadde en stålende turnering. Gruppespillet på lørdag ble feid igjennom med 3 seiere og hele 35-7 i målforskjell. I 8-delsfinalen var Nesodden motstandere, og dem hadde ikke sjans i det hele tatt. Dere vinner 9-1 og er klare for kvartfinale. Ørn Horten 2 ventet i kvarten, og det var viktig å slå dem for og revansjere tapet til AFK 2. Her styrer dere kampen hele veien og vinner enkelt 8-3. Semifinalen skulle bli helgens høydepunkt. Ørn Horten var motstander, og dem hadde feid alle andre motstandere av bane med stygge siffere. Disse gutta var fysisk mye større enn dere, og vi viste dette ville bli en tøff kamp. Dere spiller fantastisk fotball og slåss som løver på banen. Dere rundspiller Ørn Horten til tider og vinner fult fortjent 4-2. Dermed var det klart for finale mot Ekholt. Den ble egentlig aldri noe spennende, da dere kontrollerte kampen fra start til slutt. Dere kunne da juble som mestre med 5-1 seier. Gratulerere 🙂